Egyetlen apró mozzanatot változtatnék a recepten... talán kettőt, jól jött volna egy kevés "petizöld", és akkor lett volna igazán klassz, ha pirítás után a gombát kiszedem, és a ropogós formájában végül a tésztára halmozom,az aromás szósz pedig körbeölelte volna az egészet... Majd legközelebb... :) Így is nagyon fincsi volt!
Tipikus gasztroblog, csupán egyetlen dolog különbözteti meg a milliónyi hasonló "próbálkozástól", ez itt az én konyhámról szól. Az egész világ néhány négyzetméteren... ételekben...
Második felvonása a http://karamellassarkanyfu.blogspot.hu/ -nak, igyekszem színvonalasabb küllemet varázsolni, szebb képekkel, izgalmasabb receptekkel és alapanyagokkal... Megszínesíteni mindennapjainkat, cseppnyi boldogságot csempészni életünkbe a közös étkezésekkel… Hiszen tartalmazza a legfontosabb dolgot amit édesanyámtól tanultam: „hogyan is gondoskodjak megfelelően a családomról”. Én így teszem…
Azért választottam ezt a nevet, mert született már ilyen címmel posztom is: Fűszerelem... innen is látszik mennyire alakítják a mindannapi életünket ezek a csodás adalékanyagok, hiszen ha valamelyik világhírű konyhaművészettel rendelkező nemzetre gondolok, azonnal az adott ország jellegzetes fűszereivel azonosítom azt, és a natúr ételeket is csodás változatossággal tudjuk feruházni, új igazságot adni egyes étkeknek… Varázslatos birodalom ez, és mindig van mit tanulni… :)
2013. február 19., kedd
Vargányás tészta
Egyetlen apró mozzanatot változtatnék a recepten... talán kettőt, jól jött volna egy kevés "petizöld", és akkor lett volna igazán klassz, ha pirítás után a gombát kiszedem, és a ropogós formájában végül a tésztára halmozom,az aromás szósz pedig körbeölelte volna az egészet... Majd legközelebb... :) Így is nagyon fincsi volt!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése