De midenkinek el kellene ezt készíteni, szerintem a gyerkőcök is imádnák, és ebben nagyjából tudjuk mi van... De a büszkeség tárgya mégiscsak: HÁZI KEKSZ, nagyon klassz. Bár egy kicsit túl szaftos, és puha, de tutira nem kezdi ki az ember fogsorát, ráadásul eddig szinte ez az egyetlen fogyasztásra alkalmas recept, ha zabról van szó... :) De talán így találok mást alkalmasat is... :)
Tipikus gasztroblog, csupán egyetlen dolog különbözteti meg a milliónyi hasonló "próbálkozástól", ez itt az én konyhámról szól. Az egész világ néhány négyzetméteren... ételekben...
Második felvonása a http://karamellassarkanyfu.blogspot.hu/ -nak, igyekszem színvonalasabb küllemet varázsolni, szebb képekkel, izgalmasabb receptekkel és alapanyagokkal... Megszínesíteni mindennapjainkat, cseppnyi boldogságot csempészni életünkbe a közös étkezésekkel… Hiszen tartalmazza a legfontosabb dolgot amit édesanyámtól tanultam: „hogyan is gondoskodjak megfelelően a családomról”. Én így teszem…
Azért választottam ezt a nevet, mert született már ilyen címmel posztom is: Fűszerelem... innen is látszik mennyire alakítják a mindannapi életünket ezek a csodás adalékanyagok, hiszen ha valamelyik világhírű konyhaművészettel rendelkező nemzetre gondolok, azonnal az adott ország jellegzetes fűszereivel azonosítom azt, és a natúr ételeket is csodás változatossággal tudjuk feruházni, új igazságot adni egyes étkeknek… Varázslatos birodalom ez, és mindig van mit tanulni… :)
2013. február 7., csütörtök
Zabkeksz
De midenkinek el kellene ezt készíteni, szerintem a gyerkőcök is imádnák, és ebben nagyjából tudjuk mi van... De a büszkeség tárgya mégiscsak: HÁZI KEKSZ, nagyon klassz. Bár egy kicsit túl szaftos, és puha, de tutira nem kezdi ki az ember fogsorát, ráadásul eddig szinte ez az egyetlen fogyasztásra alkalmas recept, ha zabról van szó... :) De talán így találok mást alkalmasat is... :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése