Különösen elégedetten fogyasztottam el a vacsit... :) Herry épp most írja hogy ebédel (11:14 van), és hogy még finomabb lett, mert a szósz ereje jobban érvényesül, este inkább édes volt, mostanra inkább csípős lett... :)
Tipikus gasztroblog, csupán egyetlen dolog különbözteti meg a milliónyi hasonló "próbálkozástól", ez itt az én konyhámról szól. Az egész világ néhány négyzetméteren... ételekben...
Második felvonása a http://karamellassarkanyfu.blogspot.hu/ -nak, igyekszem színvonalasabb küllemet varázsolni, szebb képekkel, izgalmasabb receptekkel és alapanyagokkal... Megszínesíteni mindennapjainkat, cseppnyi boldogságot csempészni életünkbe a közös étkezésekkel… Hiszen tartalmazza a legfontosabb dolgot amit édesanyámtól tanultam: „hogyan is gondoskodjak megfelelően a családomról”. Én így teszem…
Azért választottam ezt a nevet, mert született már ilyen címmel posztom is: Fűszerelem... innen is látszik mennyire alakítják a mindannapi életünket ezek a csodás adalékanyagok, hiszen ha valamelyik világhírű konyhaművészettel rendelkező nemzetre gondolok, azonnal az adott ország jellegzetes fűszereivel azonosítom azt, és a natúr ételeket is csodás változatossággal tudjuk feruházni, új igazságot adni egyes étkeknek… Varázslatos birodalom ez, és mindig van mit tanulni… :)
2013. február 22., péntek
Omlós pulykacomb zöldségekkel, kurkumás rizzsel és pirított szezámmagos édes chili mártással
Különösen elégedetten fogyasztottam el a vacsit... :) Herry épp most írja hogy ebédel (11:14 van), és hogy még finomabb lett, mert a szósz ereje jobban érvényesül, este inkább édes volt, mostanra inkább csípős lett... :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése