Végül hagymás-majorannás-kakukkfüves pirított csirkemájjal és házi "kovi-ubival" tálaltam:
Nagyon fincsi volt! Éljenek az újítások!
Tipikus gasztroblog, csupán egyetlen dolog különbözteti meg a milliónyi hasonló "próbálkozástól", ez itt az én konyhámról szól. Az egész világ néhány négyzetméteren... ételekben...
Második felvonása a http://karamellassarkanyfu.blogspot.hu/ -nak, igyekszem színvonalasabb küllemet varázsolni, szebb képekkel, izgalmasabb receptekkel és alapanyagokkal... Megszínesíteni mindennapjainkat, cseppnyi boldogságot csempészni életünkbe a közös étkezésekkel… Hiszen tartalmazza a legfontosabb dolgot amit édesanyámtól tanultam: „hogyan is gondoskodjak megfelelően a családomról”. Én így teszem…
Azért választottam ezt a nevet, mert született már ilyen címmel posztom is: Fűszerelem... innen is látszik mennyire alakítják a mindannapi életünket ezek a csodás adalékanyagok, hiszen ha valamelyik világhírű konyhaművészettel rendelkező nemzetre gondolok, azonnal az adott ország jellegzetes fűszereivel azonosítom azt, és a natúr ételeket is csodás változatossággal tudjuk feruházni, új igazságot adni egyes étkeknek… Varázslatos birodalom ez, és mindig van mit tanulni… :)
Olyat akarok enni!!!!!!Bár a májacskát nem szeressem,de helyette lehetne valami más husi aztán hammmm....
VálaszTörlésSzia Drága! :) Örülök hogy itt vagy!!! Köszönöm!
VálaszTörlés