Második felvonása a http://karamellassarkanyfu.blogspot.hu/ -nak, igyekszem színvonalasabb küllemet varázsolni, szebb képekkel, izgalmasabb receptekkel és alapanyagokkal... Megszínesíteni mindennapjainkat, cseppnyi boldogságot csempészni életünkbe a közös étkezésekkel… Hiszen tartalmazza a legfontosabb dolgot amit édesanyámtól tanultam: „hogyan is gondoskodjak megfelelően a családomról”. Én így teszem…


Azért választottam ezt a nevet, mert született már ilyen címmel posztom is: Fűszerelem... innen is látszik mennyire alakítják a mindannapi életünket ezek a csodás adalékanyagok, hiszen ha valamelyik világhírű konyhaművészettel rendelkező nemzetre gondolok, azonnal az adott ország jellegzetes fűszereivel azonosítom azt, és a natúr ételeket is csodás változatossággal tudjuk feruházni, új igazságot adni egyes étkeknek… Varázslatos birodalom ez, és mindig van mit tanulni… :)

2013. március 12., kedd

Kelbimbós burgonyapüré, kacsazsíros csirkemájjal

Sikerült megismételnem egy nemrégiben készített receptet, de teljesen véletlenül, csak akkor jöttem rá hogy ettem már ilyet, amikor az első falatokat megízleltem, máj és burgonyapüré, most is hasonlóképp készítettem, csak most kelkáposzta helyett kelbimbó került a pürébe, a máj jelenleg: zabos kacsamáj, és azt kacsazsíron készítettem...
Még mindig klassz recept... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése